uw accountant

ZZP-er

ZZP-ers hebben vaak hun hobby en passie omgezet in een ondernemerschap. Werken met de handen, het volgen van je ideologie of welke passie dan ook? Het laatste waar je dan mee bezig wil zijn is de boekhouding en belastingzaken!!! En terecht!!

Voor deze specifieke groep ondernemers wordt maatwerk geboden: efficiënte verwerking van de financiële administratie, voorbereiding van de aangifte omzetbelasting en het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. De financiële prestaties van de onderneming worden met u besproken aan de hand van een rapportage uit de financiële administratie. Het enige wat u moet doen is het versturen van uw verkoopfacturen! En deze dienstverlening kan al tegen zeer concurrerende tarieven!

En de jaarrekening dan zult u zeggen?! Deze is voor u als ZZP-er niet verplicht om op te stellen. Wellicht heeft u de jaarrekening niet nodig voor andere partijen (denk aan de bank, financier, leveranciers, etc). En de praktijk wijst uit dat de meeste ZZP-ers de jaarrekening niet inlezen of gebruiken, dus dan stellen we deze ook niet samen =>MAATWERK.