uw accountant

Belastingen

Belastingen, leuker kunnen we het niet maken…

Iedereen krijgt er mee te maken, betalen van belasting, of in ieder geval het doen van aangiften. Dat kan natuurlijk ook, dat u geld terug krijgt! Denk hierbij aan de vele fiscale maatregelen die er bestaan ter stimulering van vele zaken. Belastingaangiften doen kan ook kansen opleveren…

Uitgangspunt bij alle fiscale adviezen is de persoon achter het vraagstuk: u als ondernemer / particulier! Bij alle belastingkwesties waar u privé of via uw onderneming mee te maken heeft, kunt u rekenen op onze kennis en expertise. Maar vooral op onze persoonlijke betrokkenheid. Vanuit onze relatie behartigen wij graag uw belangen en helpen u bij uw vraagstuk bij de fiscus.

Wij houden u op de hoogte van belastingregels die continu aan verandering onderhevig zijn. Hoe kunt u deze regels het beste toepassen? En hoe behaalt u het meest gunstige resultaat voor uw onderneming? Niet alleen dit jaar, maar ook over een periode van 3-5 jaar, net waar voor u het knelpunt ligt.
Onze dienstverlening op het gebied van belastingadvies omvat:
  • Opstellen van belastingaangiften (inkomsten- en vennootschapsbelasting);
  • Aanvragen diverse toeslagen;
  • Controleren van aanslagen en beschikkingen, alsmede indienen van bezwaar- en verzoekschriften;
  • Aanvragen fiscale subsidies;
  • Bijstand bij boekenonderzoek;
  • Fiscale optimalisatie van de jaarrekening;

Uiteraard werken wij samen met ervaren specialisten en beschikken wij over een geschikt netwerk met specialisten op vele vakgebieden. Vooraf maken wij prijsafspraken over de gewenste dienstverlening (advies of aangifte). Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.